11 Haziran 2012 Pazartesi

İşletme Oyunları

Bizim dora pasta yemeyi çok seviyor çocuklar haydi sizde bu oyunda onun aklından geçen pastayı önüne verin ve yemeye başlasın bakalım ne kadar çok pasta yiyecek pastayı ona nasıl vereceksiniz. Mouse ile pastayı önüne koymanız gerekiyor. Siz bu işletme oyunu sevecek ve başarılı olacaksınız eminiz.. ayrıca da çok gülecek ve eğleneceksiniz bu oyunda .
 Dora pastayı seviyor oyunu çok güzel oyunlardan bir tanesi. Bu oyun işletme oyunları kategorisinde geçmektedir. Eğlenmek tam size göre eğer pastada size göre ise bu oyun size göre demektir. Pasta yemeyi seviyorsanız bu oyunda buluşalım çocuklar. İnternetten kolaylıkla oyunu indirebilir ve ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
Bu oyunda pastaları sıralamak işletme lazım, ve en güzel pastaları doranın önüne koyun ve doranın bu pastaları yemesini sağlayın. Dora pastayı seviyor oyununda çok eğlenecek ve çok zevk alacaksınız. Haydi bu oyunu internetten kolaylıkla indirebilir ve oynayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte de çok güzel vakit geçirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder